BES La Salle - Universitat Ramon Llull
 
   
    home | mapa web | contacta cercar   castellano · english   
Enginyeria i Arquitectura La Salle Universitat Ramon Llull

  DOWNLOADS   
  
 si no se't descarrega: Botó dret>>Guardar destino...

ALTRES CAMPUS


ALTRES AREES


ALTRES PROGRAMES


MTB. Màster en Tecnologia i Empresa (OnLine)

Lloc: Campus On-Line
Duració: 1 any acadèmic
Inici: 22/10/2012
Títol URL Bcn

Aquest Màster forma part del Master in E-Business. Un cop cursat el Màster in Technology Business,el pots validar i continuar cursant la teva formació el Master in E-Business per obtenir aquesta titulació
Introducció al MTB

Les noves tecnologies estan transformant la forma de fer negocis i a expandir les seves fronteres. Això obliga a replantejar-se moltes de les qüestions del comerç tradicional i a evolucionar cap a aquests nous models de negoci.
El Màster in Technology in Business respon a les necessitats del mercat empresarial de disposar d'especialistes en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) amb orientació cap als negocis.
El Màster in Technology in Business té un enfocament d'alt nivell on s'analitzen les principals situacions a què ha de fer front qualsevol empresa que desitgi potenciar el seu negoci cap al comerç electrònic.
master in technology in business

Concretament, el programa contempla qüestions com la presa de decisions per llançar o ampliar projectes tecnològics, dissenyar interfícies web i mòbils o implantar polítiques de privacitat o mecanismes de pagament electrònic, entre d'altres.
El Màster està basat en l'acompliment de casos pràctics, tal com ho faria un professional en actiu. Cada un d'aquests casos té una durada de projecte real, per la qual cosa es desenvolupen al llarg de setmanes, tal com succeiria si es treballés en una empresa.
Aquest programa canvia l'escolta passiva per la tasca dinàmica i proporciona ambients reals que fan que l'alumne formi part en processos de presa de decisions, treballi en equip i realitzi activitats relacionades amb el seu treball.

Share |
 
 
On Demand
Sol·licita una videoconferència amb el Director del Màster
aquí

Blogging
Participa en el nostre blog sobre negocis electrònics aquí

Twitter
Segueix-nos en @EBLaSalle

E-Business La Salle

Guia de Barcelona
   © 2009 Tots els drets reservats. Web desenvolupada per "Centre de Serveis Informàtics" - Powered by Polymita Technologies - Avís legal
IACBE CLADEA IALU