BES La Salle - Universitat Ramon Llull
 
   
    home | mapa web | contacta cercar   castellano · english   
Enginyeria i Arquitectura La Salle Universitat Ramon Llull

  DOWNLOADS   
  
 si no se't descarrega: Botó dret>>Guardar destino...

ALTRES CAMPUS


ALTRES AREES


ALTRES PROGRAMES


MGTI. Màster en Gestió de les Tecnologies de la Informació (Barcelona)

Lloc: Barcelona i online
Duració: 1 any acadèmic
Inici: 02/10/2015
Horari: divendres de 19h. a 22h., dissabtes de 9h. a 15h. i diversos dimecres de 19h. a 22h.
Inici Grup Online: 12/10/2015

El Màster en Gestió de tecnologies de la informació de La Salle Campus BCN - URL es troba entre els 5 primers millors màsters d'aquesta matèria a Espanya segons el Rànquing de EL MUNDO 2014/2015.
Introducció

El Màster en Gestió de les Tecnologies de la Informació forma professionals en la Direcció i Gestió de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació, així com altres perfils funcionals que vulguin ampliar les seves competències directives en aquests camps.

A mesura que augmenta el volum d'informació i les facilitats en la seva comunicació, augmenta la demanda de professionals per a gestionar aquest camp a les empreses, i per tant, la necessitat de formar-se acadèmicament de forma correcta.


Aquests professionals capaços de gestionar la tecnologia sota criteris empresarials, són els que en els països anglosaxons s’anomenen “tecnomanagers”. Són professionals que tot i tenir sòlids coneixements tecnològics, són a la vegada directius capaços de gestionar equips humans, negociar amb proveïdors, dirigir projectes, justificar una inversió amb un cas de negoci, vendre serveis tant interna com externament, i moltes altres tasques que perfils purament tècnics no són sempre capaços de realitzar amb efectivitat.

Des de la seva creació amb la col·laboració de les principals empreses del sector, el 1994, el programa ha esdevingut un referent universitari en constant evolució dintre de l’àmbit de la direcció de projectes tecnològics i de la gestió de serveis per a les i els professionals de l’entorn TIC que desitgen créixer en coneixements, competències i adquirir i/o aprofundir en les tècniques i eines requerides per a afrontar amb èxit els reptes de la Gestió i Direcció de les TIC a les organitzacions.


Coordinador: Adolfo Sánchez
Idioma: Castellà
Campus Barcelona. Visita'l
Guia de Barcelona
   © 2009 Tots els drets reservats. Web desenvolupada per "Centre de Serveis Informàtics" - Powered by Polymita Technologies - Avís legal
IACBE AACSB CLADEA IALU