BES La Salle - Universitat Ramon Llull
 
   
    home | mapa web | contacta cercar   castellano · english   
Enginyeria i Arquitectura La Salle Universitat Ramon Llull

  DOWNLOADS   
  
 si no se't descarrega: Botó dret>>Guardar destino...

ALTRES CAMPUS


ALTRES AREES


ALTRES PROGRAMES


MEB. Màster en e-Business (OnLine)

Lloc: Plataforma Virtual Open Campus
Duració: 2 anys acadèmics
Inici: 15/10/2012
Títol URL Bcn

El Màster in E-Business és compatible amb el Master in Technology in Business
Introducció al MEB

A la nova era de l'economia digital els models de negoci han evolucionat i les empreses necessiten ser cada vegada més competitives adoptant noves estratègies basades en els negocis electrònics.
El Màster en E-Business respon a la necessitat del mercat empresarial per formar especialistes del sector IT responsables de liderar la gestió de projectes tecnològics que aportin un valor afegit als negocis.
El Màster in E-Business, que es realitza en modalitats Full Time o Part Time, presenta un enfocament molt detallat en els aspectes clau per analitzar, concebre i desenvolupar projectes de comerç electrònic. És per això que es requereixen coneixements bàsics de programació.
LaSalle E-Business programs

El programa contempla qüestions com la presa de decisions per llançar o ampliar projectes tecnològics, dissenyar interfícies web i mòbils o implantar polítiques de privacitat o mecanismes de pagament electrònic, entre d'altres.
El Màster està basat en l'acompliment de casos pràctics, tal com ho faria un professional en actiu.Cada un d'aquests casos té una durada de projecte real, per la qual cosa es desenvolupen al llarg de setmanes, tal com succeiria si es treballés en una empresa.
Aquest programa canvia l'escolta passiva per la tasca dinàmica i proporciona ambients reals que fan que l'alumne formi part en processos de presa de decisions, treballi en equip i realitzi activitats relacionades amb el seu treball.

Share |
 
 
On Demand
Sol·licita una videoconferència amb el Director del Màster
aquí

Blogging
Participa en el nostre blog sobre negocis electrònics aquí

Twitter
Segueix-nos en @EBLaSalle

E-Business La Salle

Guia de Barcelona
   © 2009 Tots els drets reservats. Web desenvolupada per "Centre de Serveis Informàtics" - Powered by Polymita Technologies - Avís legal
IACBE CLADEA IALU