BES La Salle - Universitat Ramon Llull
 
   
    home | site map | contact search   català · castellano   
Enginyeria i Arquitectura La Salle Universitat Ramon Llull

  DOWNLOADS   
  
 if you can't download: Right button>>Save destination as...

OTHER CAMPUS


OTHER AREAS


OTHER PROGRAMS


SAP-BI.Master in business intelligence SAP Consulting (Barcelona)

Place: Online
Length: 1 academic year (45 Credits)
Start: 02/10/2017

4º de España y está entre los 40 mejores del mundo en el Sector Business Intelligence, knowledge and security management.

La Salle Campus Barcelona ha recibido el premio SAP Education Partner Award 2012 que otorga SAP como reconocimiento a la calidad de los programas en esta área.

Objectives

The main objective is to bring up Consultants specialized in the Business Intelligence SAP tools: Business Warehouse (SAP-BW) and Business Objects (SAP-BO). This specialization relays on learning the theoretic concepts as a basis of all the Business Intelligence systems available in the market. Once they are understood, those will be consolidated and applied through SAP BI Solutions.

Introducció al SAP - BI

En els darrers anys, els sistemes de suport a la presa de decisions han guanyant importància i figuren com una de les prioritats d’inversió en sistemes de les empreses. En un entorn de canvi constant, cada cop més els executius de les empreses necessiten sistemes que els ajudin en el procés de presa de decisions.

SAP, mitjançant l’adquisició de Business Objects, ha reforçat la seva posició en l’àrea de sistemes Business Intelligence i ofereix una de les solucions líders que hi ha en el mercat.

En paral·lel amb aquesta evolució, també ha augmentat la demanda de Consultors capacitats per implantar sistemes SAP-BI en empreses grans i mitjanes.

Consulta aquí las opiniones de los alumnos de SAP de otras ediciones.

Consulta en linkedin las opiniones de los alumnos del máster de SAP que han superado las certificaciones oficiales aquí.

Director: Ramon Cincunegui
Language: Spanish

Career Development
Job Search and Career Development Service
Recognitions
Recognitions obtained by our Business School.
Barcelona Guide
   © 2009 All rights reserved. Web developed by "Centre de Serveis Informàtics" - Powered by Polymita Technologies - Legal warning
IACBE CLADEA IALU