BES La Salle - Universitat Ramon Llull
 
   
    home | mapa web | contacta cercar   castellano · english   
Enginyeria i Arquitectura La Salle Universitat Ramon Llull

  DOWNLOADS   
  
 si no se't descarrega: Botó dret>>Guardar destino...

ALTRES CAMPUS


ALTRES AREES


ALTRES PROGRAMES


SAP-BI. Màster en Consultoria Business Intelligence SAP (Barcelona)

Lloc: Online
Duració: 1 any acadèmic (45 Crèdits)
Inici: 02/10/2017

4º de España y está entre los 40 mejores del mundo en el Sector Business Intelligence, knowledge and security management.

La Salle Campus Barcelona ha recibido el premio SAP Education Partner Award 2012 que otorga SAP como reconocimiento a la calidad de los programas en esta área.

Objectius

L’objectiu principal del màster és formar Consultors especialitzats en les eines de Business Intelligence de SAP: Business Warehouse (SAP-BW) i Business Objects (SAP-BO). Aquesta especialització es fonamentarà en els conceptes teòrics que són la base de tots els sistemes de Business Intelligence del mercat, per posteriorment consolidar-los i aplicar-los mitjançant les solucions BI de SAP.

Introducció al SAP - BI

En els darrers anys, els sistemes de suport a la presa de decisions han guanyant importància i figuren com una de les prioritats d’inversió en sistemes de les empreses. En un entorn de canvi constant, cada cop més els executius de les empreses necessiten sistemes que els ajudin en el procés de presa de decisions.

SAP, mitjançant l’adquisició de Business Objects, ha reforçat la seva posició en l’àrea de sistemes Business Intelligence i ofereix una de les solucions líders que hi ha en el mercat.

En paral·lel amb aquesta evolució, també ha augmentat la demanda de Consultors capacitats per implantar sistemes SAP-BI en empreses grans i mitjanes.

Consulta aquí las opiniones de los alumnos de SAP de otras ediciones.

Consulta en linkedin las opiniones de los alumnos del máster de SAP que han superado las certificaciones oficiales aquí.

Director: Ramon Cincunegui
Idioma: Espanyol

Guia de Barcelona
   © 2009 Tots els drets reservats. Web desenvolupada per "Centre de Serveis Informàtics" - Powered by Polymita Technologies - Avís legal
IACBE CLADEA IALU