BES La Salle - Universitat Ramon Llull
 
   
    home | mapa web | contacta cercar   castellano · english   
Enginyeria i Arquitectura La Salle Universitat Ramon Llull

  DOWNLOADS   
  
 si no se't descarrega: Botó dret>>Guardar destino...

ALTRES CAMPUS


ALTRES AREES


ALTRES PROGRAMES


MSG-SAP. Màster en Consultoria Funcional SAP (Barcelona)

Lloc: Barcelona
Duració: 1 any acadèmic
Horari: Dilluns, dimecres i divendres de 19h. a 22h., dissabtes de 9h. a 14h.
Inici: 28/09/2016

Tercer millor màster de Gestió Empresarial SAP d'Espanya segons el Rànquing de 250 màsters del 2014/2015 del diari EL MUNDO.

La Salle Campus Barcelona ha recibido el premio SAP Education Partner Award 2012 que otorga SAP como reconocimiento a la calidad de los programas en esta área.
Objectius

El objectius principals del màster són formar consultors en la implantació de solucions SAP. Per aconseguir-ho s’ estudien els mòduls bàsics de SAP R/3: FI, CO, MM, SD, PP i HR, i es realitza un cas pràctic complert d’ implantació a escala a una empresa.

El mercat requereix cada vegada amb més freqüència que els consultors estiguin certificats per SAP, el màster inclou la preparació i examen per a obtenir la Certificació FIN, Finances, que són mòduls bàsics per al coneixement del sistema SAP.

Introducció al MSG - SAP

Desde que hace más de 25 años aparecieron en el mercado del Software los sistemas ERP para la gestión integral de las empresas, SAP se situó como líder destacado por la cobertura funcional, extensión geográfica, profundidad de las soluciones, calidad del producto, independencia de hardware y software de base y otras muchas cualidades.

En els darrers anys s’ha confirmat el lideratge de SAP com a empresa subministradora de software per a la gestió de la informació, associada als processos de negoci de les empreses grans i mitjanes.

La Salle, conscient de la necessitat d'aportar consultors SAP al mercat laboral, ha impartit aquest Màster des de fa 10 anys, actualitzant el seu contingut per a adaptar-lo a les necessitats de les empreses que implanten solucions SAP.

Director: Ramon Cincunegui
Idioma: Espanyol

Guia de Barcelona
   © 2009 Tots els drets reservats. Web desenvolupada per "Centre de Serveis Informàtics" - Powered by Polymita Technologies - Avís legal
IACBE AACSB CLADEA IALU