BES La Salle - Universitat Ramon Llull
 
   
    home | mapa web | contacta cercar   castellano · english   
Enginyeria i Arquitectura La Salle Universitat Ramon Llull

  DOWNLOADS   
  
 si no se't descarrega: Botó dret>>Guardar destino...

ALTRES CAMPUS


ALTRES AREES


ALTRES PROGRAMES


MGI. Màster en Gestió de Projectes d'Innovació a la Empresa (Barcelona)

Lloc: Barcelona
Duració: 10 mesos (60 crèdits ECTS)
Inici: Octubre 2014
Horari: dilluns, dimecres i dijous de 19h a 22h

Objectius

Les empreses del nostre entorn han d’assumir el repte de la productivitat i la innovació per poder aspirar a seguir vives en l’entorn competitiu actual (missatge de la UE i del Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació). Aquesta aspiració només s’aconseguirà incorporant professionals que siguin capaços de posar en marxa iniciatives innovadores en productes, serveis i processos empresarials.

Existeix doncs un consens, des de diferents estaments públics i privats, en afirmar que la innovació, de la mateixa manera que ho van fer en el seu dia, entre d’altres, la gestió de projectes, el màrqueting o les finances, s’ha d’incorporar en la manera de fer dels gestors de les nostres organitzacions.


Introducció al MGI

El Máster en Gestió de Projectes d’Innovació (MGI) a l’Empresa té com a objectiu dotar als professionals que el cursin les competències per incorporar la innovació en la gestió i planificació de les unitats funcionals de les empreses tecnològiques, en general, o en empreses no tecnològiques que facin un ús intensiu de la tecnologia. En aquest programa formatiu, el terme “tecnologia” no es restringeix en l’àmbit de les TIC, ans el contrari, pretén dirigir-se a qualsevol entorn tecnològic.

Director: Francesc Miralles
Idioma: Castellà

Campus Barcelona. Visita'l


El máster es realitza en col·laboració amb el Consell Territorial d’AMETIC a Catalunya.L’Associació Multisectorial d’Empreses de l’Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, de les Telecomunicacions i dels Continguts Digitals (AMETIC) és una organització de caràcter multisectorial i d’àmbit nacional i autonòmic que representa i defensa els interessos de les seves empreses i associacions membres davant de les institucions espanyoles i internacionals, tant de caràcter públic com privat, actuant com a portaveu del seu col·lectiu en la societat i la opinió pública. AMETIC és una de les organitzacions empresarials més fortes d’Espanya.
Guia de Barcelona
   © 2009 Tots els drets reservats. Web desenvolupada per "Centre de Serveis Informàtics" - Powered by Polymita Technologies - Avís legal
IACBE AACSB CLADEA IALU