BES La Salle - Universitat Ramon Llull
 
   
    home | mapa web | contacta cercar   castellano · english   
Enginyeria i Arquitectura La Salle Universitat Ramon Llull

  DOWNLOADS   
  
 si no se't descarrega: Botó dret>>Guardar destino...

ALTRES CAMPUS


ALTRES AREES


ALTRES PROGRAMES


MGI. Màster en Gestió de Projectes d'Innovació a la Empresa (Barcelona)

Lloc: Barcelona
Duració: 10 mesos (60 crèdits ECTS)
Inici: Octubre 2017
Horari: A consultar

Objectius

El Màster en Gestió de Projectes d'Innovació en l'Empresa (MGI) té com a objectiu dotar als professionals que ho cursin de les millors competències i coneixements per incorporar la innovació en la gestió i planificació d'unitats funcionals de les empreses tecnològiques, en general, o en empreses no tecnològiques que facin un ús intensiu de la tecnologia.


Introducció al MGI

La Salle Campus Barcelona ofereix, en un nou format, el Màster de Gestió de Projectes d'Innovació en l'Empresa (MGI), per donar l'oportunitat de formar aquells professionals interessats a liderar iniciatives empresarials que estiguin relacionades amb la innovació i amb la gestió de les àrees de R+D+i.

En aquest programa formatiu, el terme "tecnologia" no es restringeix en l'àmbit de les TIC, sinó al contrari, pretén dirigir-se a qualsevol entorn tecnològic.

Director: Francesc Miralles
Idioma: Castellà

Campus Barcelona. Visita'l


El máster es realitza en col·laboració amb el Consell Territorial d’AMETIC a Catalunya.L’Associació Multisectorial d’Empreses de l’Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, de les Telecomunicacions i dels Continguts Digitals (AMETIC) és una organització de caràcter multisectorial i d’àmbit nacional i autonòmic que representa i defensa els interessos de les seves empreses i associacions membres davant de les institucions espanyoles i internacionals, tant de caràcter públic com privat, actuant com a portaveu del seu col·lectiu en la societat i la opinió pública. AMETIC és una de les organitzacions empresarials més fortes d’Espanya.
Guia de Barcelona
   © 2009 Tots els drets reservats. Web desenvolupada per "Centre de Serveis Informàtics" - Powered by Polymita Technologies - Avís legal
IACBE CLADEA IALU