BES La Salle - Universitat Ramon Llull
 
   
    home | mapa web | contacta cercar   castellano · english   
Enginyeria i Arquitectura La Salle Universitat Ramon Llull

  DOWNLOADS   
  
 si no se't descarrega: Botó dret>>Guardar destino...

ALTRES CAMPUS


ALTRES AREES


ALTRES PROGRAMES


MCM. Màster Universitari en Creació Multimèdia (Barcelona)

Lloc: Barcelona
Duració: 1 any acadèmic (60 ECT)
Inici: 28/09/2015
Horari: De dilluns a divendres de 18:30h a 21:30h

Introducció

El Màster Universitari en Creació Multimèdia i Serious Games (MCDEM) es centra en tres disciplines: Gamificació i Serious Games (jocs seriosos), tecnologia i transmedia.

Tecnologia en el MCDEM

La tecnologia és el centre de la creació multimèdia. Apps, instal·lacions interactives, sensors, interacció natural,… En el MCDEM es materialitzen les idees en la forma que sigui més adequada per crear una experiència memorable.

Què és Transmedia?

El tercer eix vertebrador del MCDEM és el concepte d'ubiqüitat dels continguts: la transmedia. En el programa s’estudia la capacitat de generar històries i continguts que cohesionin diferents productes, necessitats i mecanismes d'un projecte.

Què és la Gamificació i Serious Games?

La base teòrica en la qual es basa el màster és la Gamificació. Gamificació és el conjunt de regles i mecàniques de joc extretes de l'experiència dels dissenyadors de joc que s'apliquen a qualsevol procés no lúdic. Una de les aplicacions són els Serious Games, però en té d’altres, com a sistemes per fidelitzar clients o motivar per a l'ús d'un producte o servei. En termes generals, un Serious Game pot ser considerat un simulador on s'apliquen mecàniques de joc, però la seva relació és amb processos no lúdics, com a aplicacions educatives, empresarials, de màrqueting o metgesses, entre moltes altres. El propòsit és proporcionar un entorn d'entreteniment per augmentar la motivació dels usuaris a l'hora de realitzar una tasca.

Director: Emiliano Labrador
Idioma: CastellàCampus Barcelona. Visita'l
Guia de Barcelona
   © 2009 Tots els drets reservats. Web desenvolupada per "Centre de Serveis Informàtics" - Powered by Polymita Technologies - Avís legal
IACBE AACSB CLADEA IALU