BES La Salle - Universitat Ramon Llull
 
   
    home | mapa web | contacta cercar   castellano · english   
Enginyeria i Arquitectura La Salle Universitat Ramon Llull

  DOWNLOADS   
  
 si no se't descarrega: Botó dret>>Guardar destino...

ALTRES CAMPUS


ALTRES AREES


ALTRES PROGRAMES


MBAOL. MBA Online

Lloc: Campus OnLine
Durada: 2 anys
Inici: 7 de Gener de 2013

Un programa d’MBA Online diferencial, amb metodologia learning-by-doing, on es reprodueixen escenaris de treball reals d’empresa i a on els participants experimenten en la pràctica l’acompliment dels diferents rols funcionals. Treballant amb equips multidisciplinars i amb el suport de mentors especialistes, es desenvolupen les capacitats empresarials necessàries per resoldre importants reptes del món dels negocis.[+]

Introducció al MBAOL

L´Experiential MBA Online de La Salle es centra en el desenvolupament de les habilitats i competències necessàries per preparar directius, empresaris i emprenedors capaços de dirigir i liderar organitzacions d’àmbit global en entorns altament competitius.

Aquest programa utilitza una metodologia formativa única per un programa d’MBA Online on tot és pràctica, on es treballa i s’aprèn com es fa a les empreses i amb un grau de flexibilitat horària que permet conciliar feina, màster i vida personal.


 

Aquest MBA Online està basat en projectes i activitats de diferents empreses i sectors que representen situacions reals de negocis. A diferència d´altres programes on-line, es canvia l’escolta passiva i els repositoris de continguts per el pensament crític, la discussió en grup, la presa de decisions i la producció de lliurables amb el suport i mentoring d´experts. Molt probablement, el programa d’MBA Online més pràctic i real que puguis trobar per impulsar la teva carrera com directiu, empresari o emprenedor.

Share |

Campus Barcelona. Visita'l
Guia de Barcelona
   © 2009 Tots els drets reservats. Web desenvolupada per "Centre de Serveis Informàtics" - Powered by Polymita Technologies - Avís legal
IACBE AACSB CLADEA IALU