BES La Salle - Universitat Ramon Llull
 
   
    home | mapa web | contacta cercar   castellano · english   
Enginyeria i Arquitectura La Salle Universitat Ramon Llull

  DOWNLOADS   
  
 si no se't descarrega: Botó dret>>Guardar destino...

ALTRES CAMPUS


ALTRES AREES


ALTRES PROGRAMES


MBAOL. MBA Online

Lloc: Campus OnLine
Durada: 2 anys
Inici: 11/01/2016

Un programa d’MBA Online diferencial, amb metodologia learning-by-doing, on es reprodueixen escenaris de treball reals d’empresa i a on els participants experimenten en la pràctica l’acompliment dels diferents rols funcionals. Treballant amb equips multidisciplinars i amb el suport de mentors especialistes, es desenvolupen les capacitats empresarials necessàries per resoldre importants reptes del món dels negocis.[+]

Introducció al MBAOL

La Salle Open University convoca la 10ª edició d'un màster online en direcció i administració d'empreses amb doble titulació universitària, únic al món gràcies al seu revolucionari i efectiu mètode d'aprenentatge experiencial i learn-by-doing.

El programa integra trenta anys d'experiència en MBA internacionals, juntament amb una contrastada trajectòria en la impartició de programes online de La Salle Campus Barcelona – Universitat Ramon Llull.
El MBA Online de La Salle ofereix tota la potència de formació directiva dels millors MBA mitjançant un programa experiencial d'escenaris empresarials reals, dissenyat per experts internacionals en adreça d'empreses i especialistes en entorns e-learning a nivell.

El màster es basa en situacions i projectes reals d'empresa i empra un mètode d'aprenentatge actiu, on els alumnes aprenen i adquireixen experiència sobre la base de l'experiència, assumint una funció o lloc de treball diferent en cada escenari.
Amb aquest mètode, s'aconsegueixen i consoliden més eficientment els coneixements i les competències de les diferents àrees de l'empresa.

L'objectiu del programa és preparar als participants per assumir responsabilitats en llocs d'adreça de forma immediata, proporcionar-los mecanismes i eines de pensament crític i resolució de problemes, i millorar les seves habilitats interpersonals. En definitiva, impulsar la seva carrera professional amb una formació universitària pràctica i real amb el segell de qualitat universitària de La Salle. 

Aquest MBA Online està basat en projectes i activitats de diferents empreses i sectors que representen situacions reals de negocis. A diferència d´altres programes on-line, es canvia l’escolta passiva i els repositoris de continguts per el pensament crític, la discussió en grup, la presa de decisions i la producció de lliurables amb el suport i mentoring d´experts. Molt probablement, el programa d’MBA Online més pràctic i real que puguis trobar per impulsar la teva carrera com directiu, empresari o emprenedor.

Share |

Campus Barcelona. Visita'l
Guia de Barcelona
   © 2009 Tots els drets reservats. Web desenvolupada per "Centre de Serveis Informàtics" - Powered by Polymita Technologies - Avís legal
IACBE AACSB CLADEA IALU