BES La Salle - Universitat Ramon Llull
 
   
    home | mapa web | contacta cercar   castellano · english   
Enginyeria i Arquitectura La Salle Universitat Ramon Llull

  DOWNLOADS   
  
 si no se't descarrega: Botó dret>>Guardar destino...

ALTRES CAMPUS


ALTRES AREES


ALTRES PROGRAMES


PEE. Postgrau en Eficiència Energètica (Online)

Lloc: Online | Barcelona
Duració: 1 semestre
Inici: 12/02/2018

4º Máster en España en sector sustainible development & environmental management Ranking Eduniversal 2015.

Objectius

Los profesionales que realicen este postgrado serán capaces de realizar actuaciones de energía solar térmica y fotovoltaica, proyectos de sistemas eficientes de climatización, y serán capaces de llevar a cabo certificaciones y auditorías energéticas, todo en el marco de la legislación vigente.


Introducció al PEE

La demanda constant social a la recerca del benestar de les persones, la creixent i necessària preocupació per l’augment del la despesa energètica i la seva contaminació associada, i el desig de persones i governs per l’ús de les denominades energies verdes reflectida en un nou marc legal como és el Codi Tècnic de l’Edificació, fan d’aquesta especialitat una professió necessària, actual i de futur.

El Postgrau en Eficiència Energètica tracta l’Eficiència Energètica als edificis associada als seus sistemes actius de major consum i proporciona eines per millorar, no només l’eficiència, sinó també per assolir una major aportació de fonts d’energies renovables.


Coordinadora: Glòria Font Basté
Idioma: Castellà

Campus Barcelona. Visita'lARC Enginyeria i Arquitectura La Salle
Guia de Barcelona
   © 2009 Tots els drets reservats. Web desenvolupada per "Centre de Serveis Informàtics" - Powered by Polymita Technologies - Avís legal
IACBE CLADEA IALU