BES La Salle - Universitat Ramon Llull
 
   
    home | mapa web | contacta cercar   castellano · english   
Enginyeria i Arquitectura La Salle Universitat Ramon Llull

  DOWNLOADS   
  
 si no se't descarrega: Botó dret>>Guardar destino...

ALTRES CAMPUS


ALTRES AREES


ALTRES PROGRAMES


PAMUS. Postgrau en Arquitectura Mediambiental i Urbanismo Sostenible (Online)

Lloc: Online | Barcelona
Duració: 1 semestre
Inici: 03/10/2016
Horari: De dilluns a dijous de 19.00 a 22.00

4º Máster en España en sector sustainible development & environmental management Ranking Eduniversal 2015.

Objectius

Este Postgrado es el marco ideal para la reflexión y el debate sobre los criterios de sostenibilidad actuales que permitirá realizar un reciclaje profesional de gran importancia frente a nuestra implicación en posibles actuaciones urbanísticas, arquitectónicas y de diseño medioambiental.


Introducció al PAMUS

El Postgrau en Arquitectura Mediambiental i Urbanisme Sostenible (PAMUS) té un caràcter pluridisciplinar. El seu objectiu és formar a professionals en el desenvolupament i aplicabilitat dels criteris estratègics de la sostenibilitat, amb objecte de millorar en les intervencions en el territori i en el disseny arquitectònic i urbanístic. La problemàtica i respecte pel medi ambient està sempre present.

A més, els últims avenços tecnològics incorporats als edificis, les eines necessàries per comprendre el comportament energètic de les construccions que actualment s’exigeix, així com la utilització racional dels materials i dels recursos a la nostra disposició seran aspectes importants a tenir en compte en els dissenys de noves edificacions i planificacions urbanístiques.


Director : Isidro Navarro
Idioma : Castellà

Campus Barcelona. Visita'lARC Enginyeria i Arquitectura La Salle
Guia de Barcelona
   © 2009 Tots els drets reservats. Web desenvolupada per "Centre de Serveis Informàtics" - Powered by Polymita Technologies - Avís legal
IACBE CLADEA IALU