BES La Salle - Universitat Ramon Llull
 
   
    home | mapa web | contacta cercar   castellano · english   
Enginyeria i Arquitectura La Salle Universitat Ramon Llull

  DOWNLOADS   
  
 si no se't descarrega: Botó dret>>Guardar destino...

ALTRES CAMPUS


ALTRES AREES


ALTRES PROGRAMES


PAM. Postgrau en Acústica Mediambiental (Barcelona)

Lloc: Online
Duració: 5 mesos
Inici: 20/03/2017

Objectius

El Postgrau en Acústica Mediambiental prepara els participants per dissenyar i realitzar solucions que combatin la contaminació acústica. Com controlar el soroll, mesurar-lo i quantificar-lo. L’estudi de la llei contra el soroll, les normatives i ordenances vigents son alguns dels aspectes que necessita qualsevol persona que vulgui convertir-se en un especialista en Acústica Mediambiental.


Introducció al PAM

Aquest curs de postgrau tracta el problema de la contaminació acústica (soroll de tràfic, soroll industrial, soroll d’activitats i vibracions) i estudia la seva caracterització, mesura, control, legislació i disseny de solucions. En el curs es desenvolupen unes pràctiques sobre casos reals a partir de mesures de camp, simulacions o modelització acústica i mesuraments en laboratori. Com en la resta de cursos del MAAM, els alumnes arriben a tenir una base sòlida sobre la temàtica tractada gràcies al seguiment controlat pels professors i els treballs en grup.


Directora: Ivana Rossell 
Coordinador: Xavier Valero
Idioma: Castellà

Campus Barcelona. Visita'lARC Enginyeria i Arquitectura La Salle
Guia de Barcelona
   © 2009 Tots els drets reservats. Web desenvolupada per "Centre de Serveis Informàtics" - Powered by Polymita Technologies - Avís legal
IACBE CLADEA IALU