BES La Salle - Universitat Ramon Llull
 
   
    home | mapa web | contacta cercar   castellano · english   
Enginyeria i Arquitectura La Salle Universitat Ramon Llull

  DOWNLOADS   
  
 si no se't descarrega: Botó dret>>Guardar destino...

ALTRES CAMPUS


ALTRES AREES


ALTRES PROGRAMES


MASEE. Màster en Arquitectura Sostenible i Eficiència Energètica (Barcelona)

Lloc: Barcelona i Online
Duració: 9 mesos (60 ECTs)
Inici: Octubre 2014
Horari: Dilluns a dijous de 19.00 a 22.00 

Objectius

Arquitectura i Urbanisme de caràcter pràctic i actual que permetrà proposar solucions a les diferents problemàtiques. La utilització adequada dels materials, l’aïllament, el correcte us i gestió de recursos, el paisatgisme i la realització de projectes d’energia solar, projectes de sistemes eficients de climatització i certificacions i auditories energètiques seran la base d’aquest Màster.


Introducció al MASEE

El Màster en Arquitectura Sostenible i Eficiència Energètica (MASEE) de La Salle forma als seus participants en el disseny arquitectònic i en el plantejament urbanístic sostenibles fent un ús eficient dels recursos i de la energia.

Amb aquest Máster, La Salle dóna resposta a la demanda existent al mercat de perfils professionals capaços de aportar solucions arquitectòniques per les necessitats d’avui i del demà, integrades en desenvolupaments urbanístics que garanteixen qualitat de vida als ciutadans, i on l’ús de sistemes eficients d’energia sigui una realitat i no una utopia.


Directors : Isidro Navarro
Dr. Jordina Vidal
Idioma : Castellà

Campus Barcelona. Visita'lARC Enginyeria i Arquitectura La Salle
Guia de Barcelona
   © 2009 Tots els drets reservats. Web desenvolupada per "Centre de Serveis Informàtics" - Powered by Polymita Technologies - Avís legal
IACBE AACSB CLADEA IALU