BES La Salle - Universitat Ramon Llull
 
   
    home | mapa web | contacta cercar   castellano · english   
Enginyeria i Arquitectura La Salle Universitat Ramon Llull

Barcelona
Madrid
On Line

Més Informació
Solicita Informació
Camp de cumplimentació obligatoria*
 Master del que es vol informació:
 
  Dades Personals
Nom   
Primer cognom   
Segon cognom   
Edat   
Sexe   
Telèfon   
Tipus Carrer   
Nom Carrer   
Número   
Pis   
Porta   
Ciutat   
Codi postal   
País   
Estudis reglats   
Altres estudis   
Email   

Degut a que en les comptes HOTMAIL i YAHOO, els diferents correus que envia el nostre aplicatiu informant del procés d'admissió al Programa Màsters La Salle, entren directament a la CARPETA DE CORREU NO DESITJAT, els hi preguem que consultin aquesta carpeta amb la condició d'assegurar-se que la nostra resposta hagi estat enviada correctament. Això ocorre a causa de la configuració que per defecte tenen les comptes HOTMAIL i YAHOO.

 


  Dades Professionals
Empresa   
Càrrec   
Telèfon   
  Desitjo rebre informació sobre beques   
  He llegit i accepto la política de privacitat   


Posem en el seu coneixement que les dades que vostè ens lliura voluntàriament al formulari adjunt, seran introduïdes en la BASE DE DATOS GENERAL DE ADMINISTRACIÓN DE FUNITEC denominada B.D.G.A. FUNITEC, registrada al R.G.F.P. de la A.E.P.D. el responsable del qual és FUNITEC a fi d'atendre la seva sol·licitud i per informar-lo de les nostres activitats. Les seves dades només seran cedides en cas d'obligació legal als estaments públics competents. En tot cas i en qualsevol moment, podeu consultar, accedir, rectificar, cancel·lar o bé oposar-vos que tractem les seves dades dirigint-vos a la secretaria del centre situada al carrer Quatre Camins nº 30 de Barcelona, on li facilitaran els impresos oficials oportuns i adequats a la seva pretensió.

 

    
   © 2009 Tots els drets reservats. Web desenvolupada per "Centre de Serveis Informàtics" - Powered by Polymita Technologies - Avís legal
IACBE CLADEA IALU