BES La Salle - Universitat Ramon Llull
 
   
    home | mapa web | contacta cercar   castellano · english   
Enginyeria i Arquitectura La Salle Universitat Ramon Llull

ALTRES CAMPUS


ALTRES AREES


ALTRES PROGRAMES


Certificació PMP (Project Management Professional) Online

Format: Online
Matricula oberta
Durada: 48 hores


Introducció

Aquest curs s'ha dissenyat per preparar els seus participants per obtenir les certificacions Project Management Professional (PMP ®) i Certified Associate Project Manager (CAPM ®) del Project Management Institute (PMI) i satisfer la demanda creixent en el mercat de perfils de directors i caps de projectes acreditats.
Es tracta d'un curs online, intensiu, basat en la metodologia d'aprenentatge Self-Paced Learning (SPL), estructurat en 4 mòduls i amb una durada màxima de 4 mesos, que permet adquirir els coneixements i donar les respostes adequades per superar amb èxit les certificacions PMP ® i CAPM ®.


La certificació PMP ® és la certificació en direcció de projectes amb més demanda, reconeixement i valor a nivell internacional.
Actualment hi ha més de 500.000 certificats en el món i, segons l'últim estudi del PMI Project Management Salary Survey Seventh Edition del 2011, els professionals certificats PMP ® obtenen una retribució superior: (Colòmbia: 24%, Espanya: 12%, Mèxic: 21 %, Perú: 22%, etc.)


Idioma : Castellà 

Campus Barcelona. Visita'l

Guia de Barcelona
   © 2009 Tots els drets reservats. Web desenvolupada per "Centre de Serveis Informàtics" - Powered by Polymita Technologies - Avís legal
IACBE CLADEA IALU