BES La Salle - Universitat Ramon Llull
 
   
    home | mapa web | contacta cercar   castellano · english   
Enginyeria i Arquitectura La Salle Universitat Ramon Llull


No hi ha arxius.


ALTRES CAMPUS


ALTRES AREES


ALTRES PROGRAMES


AT002. Aïllament Acústic i Control del Soroll (OnLine)

Lloc: OnLine
Duració: 81 hores (15 crèdits)
Inici: -

Objectius

L'aïllament acústic és insuficient en l'edificació (en la majoria de les construccions noves i antigues) i en moltes activitats sorolloses. Les normatives de l'edificació milloren cercant un augment del confort acústic.
A causa de l'entrada en vigor del document bàsic de protecció davant el soroll (DB-HR) del Codi tècnic de l'edificació, s'han produït canvis molt importants en els requisits acústics.
Aquests canvis exigiran formació, mesures i control de l'aïllament del soroll aeri i estructural.

A més, qualsevol activitat que provoqui soroll haurà de tenir un projecte acústic d'insonorització que permeti la convivència i confort, dins d'un marc legal.

El curs d'aïllament acústic i control del soroll ofereix les bases teòriques per a l'estudi i control de l'aïllament acústic d'un espai i dels sorolls i vibracions propis de l'edificació.
Ensenya les eines de càlcul, de simulació i mesurament per poder afrontar la realització d'un projecte d'aïllament complet aplicat a qualsevol tipus d'espai o edifici.

El curs d'Aïllament Acústic i Control del Soroll forma el Postgrau d'Acústica Arquitectònica conjuntament amb el curs de de Disseny Acústic de Sales.

El postgrau d'Acústica Arquitectònica et permet accedir al Màster d'Acústica Arquitectònica i Ambiental.


Introducció al Curs

L'aïllament acústic és insuficient en la majoria de les construccions noves i antigues. És causa de malestar dels ciutadans i comporta nombroses queixes i denúncies. Les normatives de l'edificació milloren cercant un augment del confort acústic. Degut a l’entrada en vigor del document bàsic de protecció enfront el soroll (DB-HR) del Codi Tècnic, s’han produït canvis molt importants ens els requisits acústics. Aquests canvis exigiran formació, mesures i control de l'aïllament al soroll aeri i estructural.
Aquest curs donarà respostes a tots aquests interrogants apostant per una construcció que digui no al soroll i si al confort i al respecte a la intimitat.


Campus Barcelona. Visita'l

Guia de Barcelona
   © 2009 Tots els drets reservats. Web desenvolupada per "Centre de Serveis Informàtics" - Powered by Polymita Technologies - Avís legal
IACBE CLADEA IALU