BES La Salle - Universitat Ramon Llull
 
   
    home | mapa web | contacta cercar   castellano · english   
Enginyeria i Arquitectura La Salle Universitat Ramon Llull
Sessions Informatives - Internacional

La Salle realitza sessions informatives internacionals en les quals es presenta els programes, el procés d'Admissió i Inscripció així com el Programa de Beques. Més de 2500 alumnes de 52 països han vingut a Espanya a cursar els nostres programes durant els últims anys.

Aquestes sessions informatives són una bona oportunitat per conèixer La Salle-Universitat Ramon Llull a Espanya, les característiques diferencials de la nostra universitat, els serveis que oferim i la formació que s’ imparteix, així com les particularitats de cada programa (objectius, continguts, perfils dels alumnes, claustre de professors,...). En la sessió s’ orienta als interessats sobre el programa més adequat en funció de la seva formació, experiència professional i projecció futura.

Així mateix, s'explicarà en detall el procés d'admissió per als alumnes internacionals i les característiques dels Programes de Beques de La Salle.

Les sessions tenen una durada aproximada de dos hores.

Pot confirmar la seva assistència al telèfon: +34 932 902 404 o per mail tot indicant el programa del seu interès i la ciutat en la que hi assistirà.

Quito, Ecuador
23/04/2015
Radisson Royal Quito Hotel
12 de Octubre Ave., and Cordero 444 St. Quito, Equador
Confirmación de asistencia

Medellín, Colombia
27/04/2015
Hotel Poblado Alejandría
Carrera 36 N° 2 Sur-60, Loma de Alejandría, El Poblado - Medellín – Colombia
Confirmación de asistencia

Bogotá, Colombia
07/05/2015
Sonesta Hotel Bogotá
Avenida Carrera 15A # 125-26, Bogotá, Colombia
Confirmación de asistencia

Lima, Perú
12/05/2015
Club Empresarial de Lima
Via Principal 165, San Isidro.
Confirmación de asistencia   © 2009 Tots els drets reservats. Web desenvolupada per "Centre de Serveis Informàtics" - Powered by Polymita Technologies - Avís legal
IACBE AACSB CLADEA IALU