BES La Salle - Universitat Ramon Llull
 
   
    home | mapa web | contacta cercar   castellano · english   
Enginyeria i Arquitectura La Salle Universitat Ramon Llull
Admissions
Beques i Ajudes
Cost i Financiació
Missió
Historia
Campus
Reconeixements
Xarxes Socials

Sessions Informatives - Internacional

La Salle realitza sessions informatives internacionals en les quals es presenta els programes, el procés d'Admissió i Inscripció així com el Programa de Beques per al curs 2014-2015. Més de 2500 alumnes de 52 països han vingut a Espanya a cursar els nostres programes durant els últims 7 anys.

Aquestes sessions informatives són una bona oportunitat per conèixer La Salle-Universitat Ramon Llull a Espanya, les característiques diferencials de la nostra universitat, els serveis que oferim i la formació que s’ imparteix, així com les particularitats de cada programa (objectius, continguts, perfils dels alumnes, claustre de professors,...). En la sessió s’ orienta als interessats sobre el programa més adequat en funció de la seva formació, experiència professional i projecció futura.

Així mateix, s'explicarà en detall el procés d'admissió per als alumnes internacionals i les característiques dels Programes de Beques La Salle 2014.

Les sessions tenen una durada aproximada de dos hores.

Pot confirmar la seva assistència al telèfon: +34 932 902 404 o per mail tot indicant el programa del seu interès i la ciutat en la que hi assistirà.

Perú - Lima
Hotel Atton San Isidro
17 de gener, 19.00h
Av. Jorge Basadre 595
San Isidro, Peru

Colombia - Bogotá
Hotel Dann Carlton Bogotá
20 de gener, 19.00h
Av 15 NO. 105 - 60
Bogota D.C., Colombia

Colombia - Medellín
Hotel Dann Carlton Medellín
22 de gener, 19.00h
Cra. 43 A No. 7-50 Avenida El Poblado   © 2009 Tots els drets reservats. Web desenvolupada per "Centre de Serveis Informàtics" - Powered by Polymita Technologies - Avís legal
IACBE AACSB CLADEA IALU