BES La Salle - Universitat Ramon Llull
 
   
    home | mapa web | contacta cercar   castellano · english   
Enginyeria i Arquitectura La Salle Universitat Ramon Llull
Sessions Informatives - Internacional

La Salle realitza sessions informatives internacionals en les quals es presenta els programes, el procés d'Admissió i Inscripció així com el Programa de Beques. Més de 2500 alumnes de 52 països han vingut a Espanya a cursar els nostres programes durant els últims anys.

Aquestes sessions informatives són una bona oportunitat per conèixer La Salle-Universitat Ramon Llull a Espanya, les característiques diferencials de la nostra universitat, els serveis que oferim i la formació que s’ imparteix, així com les particularitats de cada programa (objectius, continguts, perfils dels alumnes, claustre de professors,...). En la sessió s’ orienta als interessats sobre el programa més adequat en funció de la seva formació, experiència professional i projecció futura.

Així mateix, s'explicarà en detall el procés d'admissió per als alumnes internacionals.

SESIONS INFORMATIVES ON-LINE PER A AMÈRICA LLATINA

SeSsió Informativa Online el 27 de abril:

  • Lima - 18:00h
  • Quito - 18:00h
  • Bogotá - 18:00h
  • Caracas - 19:00h
  • Mexico City - 18:00h
  • Brasilia - 20:00h
  • Santiago - 20:00h
  • Buenos Aires - 20:00h

Confirmació d'assistència



   © 2009 Tots els drets reservats. Web desenvolupada per "Centre de Serveis Informàtics" - Powered by Polymita Technologies - Avís legal
IACBE CLADEA IALU