BES La Salle - Universitat Ramon Llull
 
   
    home | mapa web | contacta cercar   castellano · english   
Enginyeria i Arquitectura La Salle Universitat Ramon Llull
Sessions Informatives - Espanya


La Salle realitza sessions informatives en les quals presenta els estudis presencials de La Salle al Campus Barcelona, els estudis on line, el procés d'Admissió i inscripció per als diferents programes així com el Programa de Beques per al curs 2015-2016.

Aquestes sessions informatives són una bona oportunitat per conèixer La Salle-Universitat Ramon Llull a Espanya, les característiques diferencials de la nostra universitat i els serveis i formació que s'imparteixen, així com les particularitats de cada programa (objectius, continguts, perfils dels alumnes, claustre de professors,...). En la sessió s'orienta els interessats sobre el programa més adequat en funció de la seva formació, experiència, interessos i projecció futura.

Així mateix, s'explicarà en detall el sistema de formació on line de La Salle i tota l'oferta formativa on line (carreres universitàries, màsters i cursos) i les característiques dels Programes de Beques La Salle 2016.

Les sessions tenen una durada aproximada d'una hora.   © 2009 Tots els drets reservats. Web desenvolupada per "Centre de Serveis Informàtics" - Powered by Polymita Technologies - Avís legal
IACBE CLADEA IALU