BES La Salle - Universitat Ramon Llull
 
   
    home | mapa web | contacta cercar   castellano · english   
Enginyeria i Arquitectura La Salle Universitat Ramon Llull


  DOWNLOADS   
  
 si no se't descarrega: Botó dret>>Guardar destino...
BA. Grau en Direcció d'Empreses - Barcelona + Philadelphia (USA)

Lloc: Barcelona
Duració: 4 anys acadèmics
Inici: 05/09/2014
Horari: De dilluns a divendres


Objectius

Les demandes del segle vint-i-u requereixen entendre les característiques del món actual i apreciar els deures i responsabilitats implícites en un món dinàmic i multicultural. La nostra metodologia aplica la teoria a la pràctica i proporciona als alumnes l’oportunitat d’aprendre noves tecnologies. També desperta la consciència sobre les consideracions ètiques inherents a un món dels negocis en canvi constant. Aquestes consideracions són essencials per a l’èxit en l’entorn dels negocis i les relacions socials.
Introducció al BA

El Grado de Dirección de Empresas que se imparte en La Salle ofrece la posibilidad, opcional a la elección del estudiante, de obtener dos títulos oficiales: uno europeo, otorgado por La Salle – Universidad Ramon Llull, y otro americano, concedido por La Univeristy de Philadelphia (USA).

Significa que obtienes dos títulos independientes, con plena validez cada uno en los respectivos sistemas educativos, el americano y el europeo, lo que te abre las puertas en el mercado laboral mundial.

Este programa ofrece la oportunidad de realizar el último cuarto curso de la carrera en la Universidad de La Salle en Philadelphia, una universidad con una larga experiencia, y referente mundial en educación empresarial. Las asignaturas serán equivalentes al programa de cuarto curso en Barcelona.


GRUP A : Anglès
GRUP B : Castellà


BES La Salle - International Summer School
Campus Barcelona. Visita'l
Guia de Barcelona
   © 2009 Tots els drets reservats. Web desenvolupada per "Centre de Serveis Informàtics" - Powered by Polymita Technologies - Avís legal
IACBE CLADEA IALU